Despre noi

Despre noi

 

 

PROMOstuff s-a conturat cand am dat de greu. Vroiam repede si bine, cat mai original sau macar deosebit, la preturi mici, cu termene de livrare imposibile. Vroiam o multime de chestii, mai mult customizate decat ready made, de diferite dimensiuni, din materiale mai mult sau mai putin uzitate. 

Ne-am descurcat . Am gasit ce ne-am dorit si multe alte chestii interesante. Ne-am gandit ca e foarte posibil sa se gaseasca si altii in situatii dificile asa ca ne-am propus sa-i ajutam. Acum stim ce avem de facut si ne place la nebunie ceea ce facem. 

Am pus tot ce am gasit in PROMOstuff dar mai sunt multe altele care nu apar aici. Intreaba-ne! E foarte posibil sa stim despre ce e vorba. 

PROMOstuff nu este un magazin online. Asta inseamna ca trebuie sa ne cunoastem. Macar la telefon. Nu avem o lista lunga de preturi pe care ti-o putem trimite pe mail dar raspundem cat putem de repede la cererile de oferta. Asta pentru ca ne punem in locul tau si ne dam seama cat de grav e daca nu ai un raspuns a.s.a.p.

Speram ca PROMOstuff sa te ajute si sa te inspire. De aceea a fost creat .

 

 

 

 

 

Autentificare clienti

Utilizator nou? Inregistrare